Kerst-Joel Reis Reims
op 8/12/2018 06u45 - 07u00
Programma:
Ontdek één van de grootste kerstmarkten van Frankrijk! 

In Reims geniet je van meer dan 140 kerststalletjes met onder andere lokale delicatessen, traditionele producten en vele kerstcadeautjes. 

Maar de kerstmarkt is vooral gekend om zijn chalets van de kleine en de grote champagneboeren die hun eigen champagnes tegen voordelige prijs verkopen. Naast de kerstmarkt kun je ook genieten van een groot reuzenrad, een nagebouwd kerstdorp en natuurlijk de prachtige stad! 
Je geniet van deze prachtige, historische stad en ontdekt het ruime aanbod aan restaurants en champagnebars en ze laten je kennismaken met de Franse eetcultuur. De Fransen verwennen je heel graag! 

Reims mag zich terecht een "Koninklijke Stad" noemen, 25 Franse Koningen zijn er gekroond. 
De 13de-eeuwse gotische kathedraal is een van de belangrijkste van Frankrijk. Ook Lodewijk de XIV (de Zonnekoning) is hier in Reims gekroond. Maar Reims is ook de hoofdstad van de champagne: de meeste grote Champagnehuizen hebben hier hun wijnkelders waarvan men er kan bezoeken.

Een dagje Reims is altijd genieten! Ook voor kinderen valt er veel te beleven. Santa's Chalet, treintje, reuzenrad en nog veel meer. Mis deze mooie uitstap niet!
Georganiseerd door:
Bredene
Locatie:
Gemeenschapscentrum Princes
Elisabethlaan 47
8450 BREDENE
Voor bijkomende informatie en vragen:
Vermeylenfonds Bredene
Tel: +32 -472706813