Boekenbeurs
op 10/11/2019
Programma:

TreinTramBus brengt auteurs en lezers samen op de trein. De auteur vult in hoe de treinrit verloopt: voorstelling van een nieuw boek, gedichten voordragen, in gesprek gaan met de lezers, voorlezen uit eigen of andermans werk… TreinTramBus regelt de tickets naar de Boekenbeurs en zorgt ervoor dat je de auteur vindt op het perron of op de trein. Je eigen bijdrage is €5 per persoon. Daarvoor krijg je een enkel treinticket naar de Boekenbeurs, een gereserveerde plaats op de trein en de ontmoeting met de auteur. Het tramticket tot aan de Boekenbeurs krijg je er ook bij.

De terugreis bepaal je zelf, om te vermijden dat iedereen op hetzelfde uur moet terugkeren. Voor je toegangsticket voor de Boekenbeurs moet je natuurlijk ook zelf zorgen.

Boek voor jezelf, je gezin, je leesgroep of je afdeling een plek op één of meer van de treinen. Een eenvoudig formulier kun je invullen op de website van www.treintrambus.be of via deze link: https://forms.gle/3xHuZ7MauK4f31jR6. Daar vind je ook de deelnemende auteurs, hun vertrekstations en de uren. Vanuit elke provincie vertrekken er wel een paar auteurs, gespreid over de hele periode van de Boekenbeurs.

Auteurs die zich engageerden vertrekken vanuit alle provincies. Het gaat onder meer om Luuk Gruwez, David Troch, Dirk Bracke, Griet Opdebeeck, Diane Broeckhoven, Jo Gisekin, Maarten Inghels, Louis Van Dievel, Toni Coppers, Koen Stassijns, Bettie Elias, Joost Vandecasteele... De lijst wordt nog aangevuld.

Opgelet: er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar per treinrit. Snel reserveren dus!

Deze actie krijgt de ondersteuning van Vermeylenfonds, Iedereen Leest, Literatuur Vlaanderen, Davidsfonds, Antwerpen  Boekenstad.

Georganiseerd door:
AVF nationaal