Gin & Tonic Tasting
op 19/12/2022 19u00 - 23u00
Programma:
Op de Gin & Tonic Tastings van Bottles on Board – Kurt’s Boutique proef je van gins, tonics en garnituur onder de kundige leiding van Kurt Heddebauw. Je komt meer te weten over de verschillende smaken, het productieproces, de verschillende categorieën van gin, de geschiedenis van gin en tonic, enz.
Een demonstratie “perfect serve” kan uiteraard niet ontbreken, daarna kunnen alle deelnemers zelf aan de slag!
Je proeft per persoon 6 vakkundig door jezelf klaargemaakte “mini” suggested serves van 2 cl gin, een halve fles tonic, ijs en aangepaste garnituur.

Tussendoor vertelt Kurt honderduit over gin en over tonic en projecteert hij uitleg en beelden op scherm of via een QR-code op je eigen smartphone.
Je hoeft je nergens zorgen om te maken, Kurt brengt werkelijk alles mee: gins, tonics, glazen, ijs, garnituur, placemats, servetjes, laptop, beamer … het mobiele concept van Bottles on Board
laat maximale flexibiliteit toe. Na afloop van de tasting kun je alle geproefde gins aanschaffen.
Kurts kwaliteitseisen zijn zeer hoog: enkel premium gins en tonics halen de selectie, het glasheldere ijs is van professionele kwaliteit, garnituur is steeds kraakvers, de speciale Durobor tasting glazen zijn van hoogwaardig glas, elke deelnemer krijgt serveermateriaal en placematjes om alles netjes en hygiënisch te houden.
Een gezellige maar ook leerrijke avond verzekerd!
Georganiseerd door:
Vermeylenfonds Oostende
Locatie:
VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1
8400 OOSTENDE
Prijs:
Gin & Tonic Tasting
Ik schrijf in
€ 30
Voor bijkomende informatie en vragen: