PoŽzie verbindt
op 29/4/2017 14u00 - 17u00
Programma:
za 29 april 2017, 
14u00 - 17u00
Gent

'Poëzie verbindt' op de planken

Het optreden in het kader van ‘Poëzie verbindt’ in Poëziecentrum op 29 april is de gelegenheid bij uitstek om talentvolle jongeren aan het werk te zien. Zij brengen samen met hun begeleiders Nerkiz Sahin en Johan De Vos hun eigen poëzie op de planken.

David Troch (stadsdichter Gent), Johan De Vos (dichter) en Nerkiz Sahin (dichteres) hebben gedurende vijf workshops jonge dichters begeleid bij het creatief proces. Het opzet was om via poëzie verbinding te zoeken bij jongeren met verschillende achtergronden. Het resultaat spreekt voor zich.
De performance op 29 april valt samen met de lancering van de gedichtenbundel Verbinding Gezocht, waarin poëzie aan kunstwerken gekoppeld wordt. Een unieke en prachtig geïllustreerde dichtbundel die je doet wegdromen en die confronteert.

‘Poëzie verbindt’ kwam tot stand in samenwerking met Stad Gent Cultuur, De Centrale, MSK, MIAT, Sint-Pietersabdij, Huis van Alijn, Vermeylenfonds, Instelling voor morele dienstverlening Oost-Vlaanderen, Historische Huizen Gent & Poëziecentrum.

praktische info: 

 

datum: zaterdag 29 april 2017, van 14 tot 17 uur
locatie: Poëziecentrum, Vrijdagmarkt 36, 9000 Gent 
toegang:
 gratis
contact & meer info: kaderkusu@hotmail.comyilmaz.kocak@stad.gent

 

Georganiseerd door:
Solidariteit
Locatie:
PoŽziecentrum
Vrijdagmarkt
9000 GENT
Voor bijkomende informatie en vragen: