Bru. Taal
op 5/5/2017
Programma:
Het Vermeylenfonds, in een samenwerking tussen het DAK (VF nationaal) en VF Brugge, is partner/sponsor van dit feest van de literatuur dat in Brugge plaats heeft tussen 5 en 13 mei.

Onze participatie aan BRU.TAAL betekent dat jullie als lid van een aantal extra voordelen kunnen genieten.

Bru·Taal opent feestelijk met een meertalig en kosmopolitisch programma. Acht internationale auteurs met naam en faam stoppen hun vertrouwde en geliefde stad in een koffertje en brengen die naar Brugge. Luister naar hun stem, snuif het parfum van de stad op en word bedwelmd in het Nederlands, Frans, Italiaans en Arabisch.

Aan de hand van fragmenten uit hun favoriete romans reizen we naar Genua en Rome, Damascus en Algiers, Parijs of een stad in Latijns-Amerika. Een inspirerende tocht naar andere culturen en stemmen uit deze of gene plek op de wereldkaart.

Multi-instrumentalist Nathan Daems (bekend van Ragini Trio, Black Flower, Antwerp Gipsy Ska Orchestra) zorgt met zijn kwartet voor de muzikale geuren en kleuren van de reis.

Voor deze openingsavond kunnen wij jullie kaarten aanbieden met een korting van 20% . Dit betekent concreet 12 euro i.p.v. 15 euro (prijs in voorverkoop) . Prijs add is 18 euro.

DATUM

vrijdag 5 mei 2017om 20:00u in het Concertgebouw Brugge. (Zie ook activiteiten op 12 en 13 mei!!!)

Voor deze openingsavond kunnen wij jullie kaarten aanbieden met een korting van 20% . Dit betekent concreet 12 euro i.p.v. 15 euro (prijs in voorverkoop) . Prijs add is 18 euro. Wij hebben 20 kaarten in de aanbieding. Wie eerst komt, eerst maalt!

INFO

Omwille van praktische afspraken met KAAP, de organisatie achter BRU.TAAL, moeten de kaarten bij ons (VF Brugge) gereserveerd worden uiterlijk tegen 12 april!

Reserveren kan dus enkel via: j.ducazu@scarlet.be

Betaling via de activiteitenrekening VF Brugge: BE52 0001 6577 3909 De gereserveerde kaarten zullen telkens klaar liggen aan de ingang van de diverse locaties.

Georganiseerd door:
Brugge