Bru. Taal
op 13/5/2017
Programma:

Het Vermeylenfonds, in een samenwerking tussen het DAK (VF nationaal) en VF Brugge, is partner/sponsor van dit feest van de literatuur dat in Brugge plaats heeft tussen 5 en 13 mei.

Onze participatie aan BRU.TAAL betekent dat jullie als lid van een aantal extra voordelen kunnen genieten.

- Stefan Brijs in Andalusië: Boekpresentatie.

Stefan Brijs, geliefd auteur van o.m. De Engelenmaker, koos voor zonnige oorden en Spaanse siësta’s en verhuisde in 2014 naar Andalusië. Een verhuizing die ook zijn pen niet onberoerd liet. Een jaar lang, vier seizoenen in het zuiden van Spanje, pende hij bedenkingen, ervaringen en verhalen neer. In zijn eigen stijl schetst hij een beeld van een samenleving die worstelt met haar verleden, maar tegelijk vasthoudt aan tradities.

Brijs presenteert zijn Andalusisch logboek in primeur tijdens Bru·Taal. Daarna heffen we feestelijk het glas. Zuiderse sferen in het Venetië van het Noorden....

http://www.atlascontact.nl/boek/andalusisch-logboek/   i.s.m. Atlas Contact en Vermeylenfonds

Een auteur met een boodschap, inspirerend en geëngageerd.

DATUM

zaterdag 13 mei 2017 om18:30u in de Tolhuis (leeszaal) in Brugge

Voor deze voorstelling kunnen wij jullie eveneens kaarten aanbieden met een korting van 30%. Dit betekent concreet 4 euro i.p.v. 6 euro (prijs in voorverkoop) . Prijs add is 8 euro.

INFO

Omwille van praktische afspraken met KAAP, de organisatie achter BRU.TAAL, moeten de kaarten bij ons (VF Brugge) gereserveerd worden uiterlijk tegen 12 april!

Reserveren kan dus enkel via: j.ducazu@scarlet.be

Betaling via de activiteitenrekening VF Brugge: BE52 0001 6577 3909 De gereserveerde kaarten zullen telkens klaar liggen aan de ingang van de diverse locaties

Georganiseerd door:
Brugge