Bru. Taal - slotfeest
op 13/5/2017
Programma:

Het Vermeylenfonds, in een samenwerking tussen het DAK (VF nationaal) en VF Brugge, is partner/sponsor van dit feest van de literatuur dat in Brugge plaats heeft tussen 5 en 13 mei.

Onze participatie aan BRU.TAAL betekent dat jullie als lid van een aantal extra voordelen kunnen genieten.

- Slotfeest met literair-muzikale acts + afterparty

BRUTAALFEEST! wordt de knallende afsluiter van Bru·Taal. Een rally met meer dan 10 schrijvers en muzikanten en 1 collectief, een publieke samenzwering tussen frisse dichters, slammers en rappers van - hoe kan het anders – internationaal topniveau. Straffe teksten die stuiteren op het podium en in je hoofd. Ze komen uit deze contreien, uit Londen en Amsterdam en brengen hun meest vrijmoedige, baldadige tekst. Zo eentje die slaat en zalft, oproer kraait en niemand onberoerd achterlaat.

Treden aan:

Het Venijnig Gebroed & Köhn

Stella Bergsma

David Van Reybrouck & Puraman

Maud Vanhauwaert

Simone van Saarloos

Andy Fierens & Michaël Brijs

Carmien Michels

Delphine Lecompte

Brihang & dj SNS

Anthony Joseph & Jason Yarde

KAAP huis-DJ Benny Claeysier (InSein Radio) prepareert een speciale set voor de afterparty.

DATUM

zaterdag 13 mei 2017 om20:30u in cinema Liberty in Brugge

Voor deze voorstelling kunnen wij jullie eveneens kaarten aanbieden met een korting van 20% . Dit betekent concreet 10 euro (even afgerond) i.p.v. 12 euro (prijs in voorverkoop) . Prijs add is 15 euro.

Wij hebben ook hier 20 kaarten in de aanbieding. Wie eerst komt, eerst maalt!

INFO

Omwille van praktische afspraken met KAAP, de organisatie achter BRU.TAAL, moeten de kaarten bij ons (VF Brugge) gereserveerd worden uiterlijk tegen 12 april!

Reserveren kan dus enkel via: j.ducazu@scarlet.be

Betaling via de activiteitenrekening VF Brugge: BE52 0001 6577 3909 De gereserveerde kaarten zullen telkens klaar liggen aan de ingang van de diverse locaties.

Georganiseerd door:
Brugge