Reis Segovia/San Lorenzo/Madrid
op 6/11/2020
Programma:
Dag reizigers,

De corona toestand laat helaas niet toe om veel reisplannen te maken en we hebben besloten om in het najaar slecht 1 reis aan te bieden. Dat is het veiligste en het eenvoudigste. 

We hebben besloten om ons te focussen op de reis naar Segovia-San Lorenzo-Valle-Brunete-Madrid van 4 tot 9 november in samenwerking met Sven Tuytens. 

Dit is de reis die in maart zou zijn doorgaan en verplaats werd naar november. We gaan het openstellen voor een beperkt groepje.  We laten dus nog maximum 10 mensen extra deelnemen, reeds 10 mensen waren eerder ingeschreven. 

Het programma van deze reis is helemaal anders dan vorige reizen, voor mensen die denken alles al te hebben gezien in Madrid.  In Madrid bezoeken we het studentenhuis van Lorca en Dali en het REtiro Park, er is ook voldoende vrije tijd om een paar musea te bezoeken, in San Lorenzo gaat Sven ons meenemen binnen in het Koninklijke klooster, we bezoeken de post Franco Vallei, we hebben een dagje Segovia en Brunete is een verrassing dat Sven in petto houdt. 

Mocht deze reis door een tweede golf Covid-19 niet doorgaan dan wordt deze verplaatst naar maart of september 2021 of je kan kiezen voor een voucher mocht de voorgestelde datum niet passen in je plannen.  Er gaat dus niets verloren! 

Geef een seintje mocht je interesse hebben en voor eind juli organiseren we een samenkomst bij Sonia.
Heb je geen twijfels en wil je mee dan kan onmiddellijk inschrijven ook. First comes first served. Alle gegevens vind je in de bijlage.

Georganiseerd door:
Nieuwbakkers/Eeklo
Download documenten: