WAAW Festival NAMIDDAGBUBBEL
op 11/10/2020 13u45 - 17u30
Programma:
Het WaaW Festival is een kleinschalig en gezellig familiefestival en beoogt ontmoeting, verbinding en inspiratie rond welzijn en welbevinden. Om coronaproof te genieten hebben we het aanbod opgesplitst in twee dagdelen. Je zal dus aan de hand van de workshops kiezen voor de voormiddagbubbel of namiddagbubbel. Hieronder stellen we u de namiddagbubbel voor. 
Reservatie voor de ene bubbel en wil je terugkomen voor een boeiend programma-onderdeel? Dat kan. 
Check of er nog plaats is via 09/223 02 88 of fabjen@vermeylenfonds.be. Meer weten over de voormiddag en over de picknick?

Op voorhand storten is een must en dit op rek. nr. BE 50 0011 2745 2218 van Vermeylenfonds vzw met vermelding WAAW namiddagbubbel met de namen van de personen voor wie je inschrijft. 

Dit is het programma van de namiddagbubbel:
14u00: Bleri Leshli stelt zijn boek voor: Wat na Corona? Brief aan Vlaanderen
15:00: Hoe slaap je als een roos: recept voor het aanpakken van slapelozenachten door Joke De Wulf  orthomoleculair gezondheidscoach
15u15: De cyclusshow: Kleine meisjes worden groot. Door praktijk Rozerood. Voor girls en hun mama of papa die het allemaal ook willen begrijpen.
Praktijk Rozerood gaat "back to the roots", naar onze basis, het vrouwelijk bekken. In de kijker: "de Cyclusshow", workshop voor meisjes v 10-12 j over de vrouwelijke cyclus, als voorbereiding op de 1e menstruatie en de veranderingen in de puberteit.
15u45: Inside nature: workshop ouder kind natuurbeleving
16u15: Geluk voor kinderen: een muzikale vertelling voor kinderen (en hun mama of papa) over Ming de geluksvogel. Met WaaW, muziekpedagoge Marian Haven. Naar de boeken van Leo Borremans.

Doorlopend kinderhoek met spelmogelijkheden en de fantastische SPORTKAR van Sportaround.
Georganiseerd door:
De Brug/Drongen
Locatie:
Zaal Parothea
Oude-Abdijstraat 3
9031 DRONGEN
Prijs:
namiddagbubbel
Volwassenen
€ 12
Kinderen
€ 0
Uitpas met kansentarief
€ 2.4
Lid
€ 8
Voor bijkomende informatie en vragen: